Масажна маса ADELE

Adele е трисегментна алуминиева масажна маса от AVENO LIFE, идеална за всеки, който търси доказани решения на икономична цена. Удобно горнище с облегалка, пълно оборудване и лека, алуминиева конструкция на краката с допълнително укрепване правят Adele перфектен избор за масаж и физиотерапия.

Adele е универсална сгъваема масажна маса с алуминиева конструкция, напълно оборудвана с покривало и допълнителни аксесоари. Моделът се отличава с трисегментен плот с удобен 5см дунапрен, който се състои от два слоя с различна твърдост. Първия е мек с дебелина 4 см, а втория малко по-твърд с дебелина 1 см. По този начин масата е не само изключително удобна за пациента, но и удобна за терапевта. Масата има повдигнат сегмент на облегалката и е идеална за масаж, физиотерапия и други техники, които изискват седнало положение.

Масата е с лека, алуминиева конструкция с напречна греда за повишаване на стабилността по време на работа. Благодарение на тази функция, масата е подходяща както за масаж, така и за физиотерапия.

Отличен избор за тези, които търсят икономични, но изпитани и доказани решения.

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Рамка -алуминиева
Регулиране на височината -59 – 80 см
Дължина -185см
Широчина -60см
Тегло -15 кг
Размери след сгъване -93х62х19см
Дунапрен -5 см
Максимално динамично натоварване -250 кг

УДОБНА ОСНОВНА ТАПИЦЕРИЯ:

Солидна и издръжлива тапицерия, изработена от PVC материал. Устойчив на замърсяване, масла и дезинфектанти. Цветът на тапицерията запазва своята интензивност в продължение на много години. Тестван – отговаря на критериите за качество Aveno Life.